Legal

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Cea mai recenta actualizare a acestor Termenii si Conditii de Utilizare a avut loc la data de 10.02.2019.

 

Prin utilizarea acestui site, wonderlandessentials.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare metionate in aceasta pagina. Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, acesti termeni si conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si terte parti cu privire la utilizarea site-ului sunt inlocuite prin prevederile prezentului document. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti aceasta platforma.

Prin continuarea utilizarii serviciilor si produselor oferite de site-ul wonderlandessentials.ro confirmati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare mai jos mentionati.

 

 

TERMENI GENERALI

 

 1. Site-ul wonderlandessentials.ro, numit generic in continuare ‘Site-ul’ sau ‚WER’ , este proprietatea SC ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL. Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare isi produce efectele intre dumneavoastra si ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.
 2. Site-ul isi poate schimba continutul la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.
 3. Continuarea utilizarii site-ului presupune acordul dumneavoastra tacit si acordul in intregime cu Termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza. Utilizarea presupune acceptarea regulilor Site-ului.
 4. wonderlandessentials.ro poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul. wonderlandessentials.ro poate limita accesul la site ori la anumite parti din site. Totodata, wonderlandessentials.ro poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.
 5. wonderlandessentials.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia. Site-ul nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de Site, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea utilizatorului in persoana de catre un medic specialist.
 6. Informatiile continute pe Site au doar scop informativ general si contin opinii, pareri proprii si informatii sintetizate din diferite surse despre uleiurile esentiale doTERRA ale utilizatorilor uleiurilor esentiale doTERRA. Wonderland Essentials NU COMERCIALIZEAZA produsele doTERRA ci incurajeaza utilizatorii site-ului www.wonderlandessentials.ro sa se inscrie pe site-ul doTERRA pentru a primii reduceri lunare si ii informeaza pe acestia de beneficiile uleiurilor esentiale din propria experienta si informatie colectata din sursele mentionate.
 7. Site-ul incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor. Informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ, suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui site este acela de a va furniza informatii generale despre sanatate. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate.
 8. Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul Site-ului trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate.
 9. Informatiile sunt furnizate de www.wonderlandessentials.ro si in timp ce ne straduim sa actualizam informatiile si sa le corectam, nu facem nicio declaratie sau garantie de niciun fel, expresa sau implicita, cu privire la deplinatatea, acuratetea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea informatiilor, produselor, imaginilor, link-urilor continute pe site-ul web www.wonderlandessentials.ro, sub orice forma. Orice incredere pe care o acordati acestor informatii este, asadar, strict pe propria raspundere.
 10. Informatiile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat utilizatorului in persoana de un medic specialist. www.wonderlandessentials.ro, firma ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin www.wonderlandessentials.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
 11. Informatiile despre terapii complementare, naturiste, produse sau proceduri medicale care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale recomandate de medic, ci reprezinta simple informatii de actualitate in momentul publicarii lor. ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” fara garantii de nici un fel. ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul risc.
 12. Toata informatia prezentata pe site este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

 

 

CONTINUTUL

 

 1. Continutul site-ului este destinat uzului personal. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite continut) sunt protejate de dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind protectia desenelor si modelelor. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 2. Site-ul si Continutul sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre wonderlandessentials.ro.
 3. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al wonderlandessentials.ro.
 4. wonderlandessentials.ro nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.
 5. In cazul in care considerati ca orice material publicat pe acest site incalca drepturile de autor sau orice alte drepturi, va rugam sa ne sesizati acest lucru printr-un mesaj trimis la adresa publicata in sectiunea Contact a site-ului sau pe adresa de e-mail office@wanoderlandessentials.ro.
 6. Va informam ca ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul, la actionarea in judecata a celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.

 

 

DREPTURILE DE AUTOR

 

 1. Toate drepturile rezervate. ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL acorda permisunea de a utiliza site-ul wonderlandessentials.ro in urmatoarele conditii:
 2. Sunt interzise copierea, modificarea, expunerea, refolosirea, reproducerea, publicarea, autorizarea, acordarea de licenta de folosire, crearea de lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul publicat de catre ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL pe acest site, materialele protejate prin legile nationale si internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului wonderlandessentials.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
 3. Este interzis sa folositi site-ul wonderlandessentials.ro pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspunderea civila, sau ar incalca in alt mod legea. ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului wonderlandessentials.ro.
 4. Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site prin framing cu exceptia existentei unui acord scris din partea ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.
 5. Este interzis sa utilizati site-ul wonderlandessentials.ro in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL.
 6. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati si mentionati in aceasta pagina de catre ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL, cu exceptia unui acord, valabil si recunoscut de ambele parti, utilizator si ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL.
 7. ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL aproba preluarea fara cost a materialelor de presa purtatoare de drepturi de proprietate intelectuala, doar in limita a 150 de semne, spatiile si URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate in considerare in numerotarea semnelor, asigurandu-se astfel libera circulatie a informatiei.
 8. In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei. Preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL.
 9. Sursa WER va fi citata, cu link catre site, in primul paragraf (ex.: “Asa cum spuneam, la varsta tanara, organismul are arderi intense si ne putem permite sa uitam faptul ca o felie de tort are o mie de calorii, ca doua feluri de mancare si un desert sunt doar masa de pranz si ca painea consumata integral, integral insemnand toata, nu e decat un gest banal. Exista persoane norocoase, care-si pastreaza metabolismul intens toata viata.“, informeaza wonderlandessentials.ro”). La sfarsitul ultimului paragraf al stirii si in cadrul acestuia se va preciza “Integral pe wonderlandessentials.ro.” (sau o formula echivalenta, practicata de site-urile in cauza), aceasta formula avand link in wonderlandessentials.ro.
 10. De asemenea, la sfarsitul stirii, dupa ultimul paragraf si in afara acestuia (sau la inceputul stirii, in functie de layout-urile site-urilor in cauza), se va preciza in mod vizibil: “SURSA: wonderlandessentials.ro”, cu link catre site-ul wonderlandessentials.ro.
 11. Mediile offline se supun de asemenea termenilor agreati de catre ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL si in conformitate cu prevederile Legii drepturilor de autor din Romania.
 12. WER, logo-ul si oricare derivatie a logo-ului aprobat si validat de catre ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL si wonderlandessentials.ro sunt proprietatea ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL, niciuna dintre ele neputand fi utilizata fara acordul scris al ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL, indiferent de mediul in care se doreste utilizarea lui.

 

 

RASPUNDERI

 

 1. Prin utilizarea site-ului WER, dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de WER in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea continutului. ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continului sau. ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.
 2. ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL prin site-ul wonderlandessentials.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discretia WER ca fiind abuziv, defaimator, obscen ori de natura a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.
 3. Utilizarea site-ului reprezinta faptul ca declarati si sunteti de acord cu publicarea de catre WER a unui Continut, stabilit pe baza unor criterii proprii, Continut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat intr-o maniera care sa nu fie conforma cu dorintele dumneavoastra. Intr-un astfel de caz, raspunderea WER nu poate fi retinuta.

 

 

TRANSMITEREA DE INFORMATII CATRE WER

 

 1. Prin transmiterea de informatii catre ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL si oricare alta societate afiliata cu ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL si catre wonderlandessentials.ro se intelege funizarea de catre dumneavoastra a unor materiale, incluzand, dar fara a se limita la mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video si comentarii.
 2. Transmiterea de informatii catre ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL si oricare alta societate afiliata cu ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL si catre wonderlandessentials.ro echivaleaza cu acceptul acordat catre WER si societatilor afiliate (colectiv incadrate drept WER) ca liber de orice obligatie privind achitarea unei plati si/sau remuneratii, ne-exclusiv si pe o perioada de 50 de ani, sa utilizeze, copieze, publice, distribuie, in orice mod si cu orice titlu, in orice mediu existent ori descoperit in viitor, aceste informatii.
 3. Totodata, prin transmiterea de informatii catre WER, se prezuma acordul dumneavoastra privind despagubirea WER si/sau a tertilor ca urmare a existentei/nasterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informatii. WER nu accepta o raspundere limitata din partea furnizorului de informatii.
 4. WER nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decat cele care au un contract semnat cu institutia. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator, defaimator, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori in sectiunea de comentarii.

 

 

OBLIGATIILE UTILIZATORILOR LA INREGISTRARE

 

 1. Accesul la continutul online al site-ului wonderlandessentials.ro este liber.

 

 

COOKIES

 

 1. Site-ul WER foloseste cookie-uri. Cookie-urile reprezinta date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor. De exemplu, prin folosirea  unui cookie de pe browserul care acceseaza site-ul WER, pentru care va fi suficient ca utilizatorul sa-si dea acceptul pe site doar o singura data, se vor retine preferintele utilizatorului (exemplu: folosirea variante de desktop a site-ului versus varianta de mobil). Daca utilizatorul refuza un cookie, poate sa utilizeze in continuare site-ul WER. Cookie-urile ne ajuta la urmarirea si segmentarea intereselor utilizatorilor nostri, pentru a intensifica experienta vizitarii site-ului nostru. Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (de exemplu, cei care isi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookie-uri. Pentru mai multe informatii si pentru a va exprima acordul cu privire la politica de utilizare cookie va rugam sa vizitati sectiunea 12.

 

 

PARTAJAREA ARTICOLELOR

 

 1. Daca utilizatorul doreste sa utilizeze serviciul nostru de partajare informandu-si un contact in legatura cu site-ul sau newsletterul nostru, ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL nu va cere adresa de e-mail a destinatarului si nici cea a expeditorului. WER nu stocheaza aceasta informatie intrucat actiunea se petrece in cadrul aplicatiei de e-mail a expeditorului, ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL neavand acces la conturile dumneavoastra de corespondenta indiferent de natura lor.

 

 

OPTIUNEA DE DEZABONARE

 

 1. Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la WER, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail. Dezabonarea la newsletter se poate face prin intermediul link-ului din subsolul newsletterului. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal, va rugam sa accesati adresa online https://wonderlandessentials.ro/politica-de-confidentialitate/

 

 

SECURITATE

 

 1. ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor sai. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline, cat si online. Formularele de abonare la newsletter-ul WER necesita introducerea unor date personale (de exemplu, adresa de email), care vor fi protejate. Toate informatiile despre utilizatori sunt confidentiale. Doar angajatii a caror activitate specifica implica lucrul cu informatii personale (de exemplu, reprezentantii serviciu clienti) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate intr-un loc securizat. Pentru mai multe informatii cu privire la ce date prelucram, care sunt drepturile dumneavoastra si informatii generale cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal, va rugam sa accesati adresa online https://wonderlandessentials.ro/termeni-si-conditii/

 

 

RASPUNDERE. DESPAGUBIRI

 

 1. Continutul acestui site, inclusiv stirile, cotatiile, datele si alte informatii, este furnizat de WER si de catre furnizorii sai de continut. Acest site furnizeaza instrumente de informare, insa nu ofera niciun fel de sfat si nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investitii sau produse.
 2. WER nu cere clientilor sai informatii personale prin intermediul unei corespondente nesolicitate de acestia. Orice tip de corespondenta care ofera sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informatii personale trebuie considerat un fals si raportat catre WER prin intermediul adresei de e-mail office@wonderlandessentials.ro.
 3. WER si furnizorii sai de continut nu raspund pentru erorile, impreciziile sau intarzierile in furnizarea continutului oferit de SITE si nici pentru orice actiune care se bazeaza pe acest continut. WER isi declina orice responsabilitate privind garantarea, explicita sau implicita, a acuratetii continutului furnizat de terti sau a felului in care informatia serveste anumitor scopuri. Desi WER face toate eforturile pentru a obtine informatii de incredere de la furnizorii sai externi, nu garanteaza acuratetea informatiilor furnizate de acestia. WER va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
 4. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.
 5. Pentru cazul fortuit, ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile fortuite includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.
 6. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.
 7. Pentru cazul fortuit, ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile fortuite includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.
 8. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului WER sau orice alt aspect relationat Serviciului WER.
 9. Fiecare utilizator al SITE-ului WER este de acord ca, la cererea ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL, sa exonereze de raspundere ENOVATIKA GLOBAL NETWORK SRL pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare, si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document.
 10. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.
 11. WER isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.
 12. Log files: Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nicio legatura cu informatiile personale. Pentru mai multe informatii cu privire la ce date prelucram, care sunt drepturile dumneavoastra si informatii generale cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal, va rugam sa vizitati sectiunea 12, Politica de Cookie-uri de mai jos.

 

 

ACTUALIZARE

 

 1. Acesti TERMENI SI CONDITII sunt actualizate de cate ori este nevoie. Modificarile se vor reflecta in tipul de informatii publicate sau transmite de catre WER Va rugam sa cititi periodic aceste conditii, pentru a fi la curent cu ce informatii colecteaza, foloseste si transmite WER.

 

 

POLITICA DE COOKIE-URI

 

 1. Important! website-ul www.wonderlandessentials.ro nu utilizeaza cookie-uri proprii, adica acele cookie-uri care provin direct de pe website.
 2. Cookie-urile sunt mici fisiere text care sunt stocate in browser sau pe hard disk-ul calculatorului sau dispozitivului dumneavoastra mobil, atunci cand vizitati o pagina web sau o aplicatie. Utilitatea cookie-urilor este bidirectionala: in primul rand, cookie-urile au rolul de a facilita navigarea utilizatorilor pe WER din punct de vedere al preferintelor utilizatorului, iar in al doilea rand, cookie-urile, prin intermediul informatiilor pe care le aduna despre utilizatori, sunt utile administratorilor site-ului pentru ca acestia din urma sa eficientizeze utilizarea acestuia si sa creeze publicitate online in raport cu preferintele utilizatorului. Exista diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri provin direct de pe site (nu, in situatia WER), iar altele provin de la terti, care plaseaza cookie-uri pe site-ul nostru, si anume: Google Analytics, Google AdWords, Facebook (Facebook Pixel). Cookie-urile pot fi stocate pentru diferite perioade de timp in browser sau pe dispozitiv. Cookie-urile de sesiune sunt sterse de pe computer sau dispozitiv cand inchideti browserul web. Cookie-urile persistente vor ramane stocate pe computer sau pe dispozitiv pana cand vor fi sterse sau pana cand vor ajunge la data de expirare.
 3. Utilizarea cookie-urilor pe wonderlandessentials.ro
 • Google Analytics, Categorie: Analiza, Scop: Web analytics
 • Google AdWords, Categorie: Publicitate, Scop: Remarketing
 • Facebook, Categorie: Publicitate, Scop: Remarketing
 1. Puteti sa controlati si / sau sa stergeti cookie-urile, dupa cum doriti – pentru detalii, consultati http://www.aboutcookies.org/. Puteti sterge toate modulele cookie care sunt deja pe computerul dvs. si puteti seta cele mai multe browsere pentru a impiedica plasarea acestora. Daca faceti acest lucru, este posibil sa fiti nevoiti sa reglati manual unele preferinte de fiecare data cand vizitati un site, iar unele servicii si functionalitati ar putea sa nu functioneze.
 2. Prin intermediul browser-ului utilizat, puteti alege daca doriti sau nu sa acceptati Cookie-uri. De altfel, din sectiunea de ‘Setari’ a browser-ului puteti sterge Cookie-uri. Refuzul de a accepta Cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
 3. Pentru dezactivarea cookie-urilor ce provin de la terti, va recomandam sa consultati Politica de Cookie-uri prezenta pe site-urile tertilor.

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

 1. Va invitam sa regasiti in aceasta Sectiune, informatii cu privire la modalitatile prin care SC ENOVATIKA GLOBAL NETWORK, de acum WER, inregistreaza, stocheaza, prelucreaza si protejeaza datele/ informatiile transmise de dumneavoastra prin intermediul vizitarii si utilizarii site-ului wonderlandessentials.ro, dar si informatiile transmise la libera alegere prin email, telefonic sau fizic (verbal) in scopul informarii despre produsele doTERRA (uleiuri esentiale), conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si a Regulamentul General de Protectie a Datelor (UE 2016/ 679), care a intrat in vigoare in data de 25 mai 2016 si va fi de directa aplicabilitate incepand cu data de 25 mai 2018.
 2. Datele furnizate/ inregistrare in contextul definit anterior sunt importante. Aceste informatii ne ajuta sa imbunatatim experienta dumneavoastra alaturi de WER, pe site-ul www.wonderlandessentials.ro la telefon, sau in persoana. Datele furnizate/ inregistrate pot fi de natura nepersonala, de exemplu tipul de browser pe care-l utilizati, momentul accesarii site-ului sau sistemul de operare utilizat, precum si locatia, durata unei sesiuni pe site (prin sesiune facem referire la durata de timp inregistrata din momentul accesarii site-ului pana la parasirea acestuia). Informatiile transmise de vizitator/ utilizator prin intermediul formularului de contact – pot fi catalogate drept date cu caracter personal, iar acestea sunt stocate intr-o baza de date securizata. Aceste date pot fi catalogate drept date cu caracter personal pentru ca ne permit identificarea persoanei care a initiat comunicarea (prin nume, numar de telefon, adresa de email si altele dupa caz). In functie de obiectivele personale, dumneavoastra alegeti sa furnizati aceste date in scopuri de informare cu privire la produsele doTERRA (uleiuri esentiale).
 3. Datele cu caracter nepersonal, sunt acele informatii care nu permit identificarea persoanelor in mod direct in momentul interactiunii cu WER, dar si in alte contexte. Aceste date pot fi inregistrate automat, in momentul accesarii site-ului www.wonderlandessentials.ro. Aceste informatii sunt colectate prin Servicii furnizate de terti. Mai multe detalii se regasesc in sectiunea dedicata Politicii de Cookie-uri.

 

 

DATE CU CARACTER NEPERSONAL

 

 1. Datele cu caracter nepersonal pot fi prelucrare in urmatoare circumstante: Marketing si studii de piata, promovare, comunicarea ofertelor generale si personalizate, mesajelor publicitare generale si personalizate direct sau prin intermediul tertilor. Emitere de rapoarte statistice si specifice de marketing.
 2. Mai multe detalii despre drepturile dumneavoastra se regasesc in sectiunea dedicata politicii de Cookie-uri.

 

 

DATE CU CARACTER PERSONAL

 

 1. Colectarea datelor cu caracter personal, precum si prelucrarea acestor date, este realizata doar cu acordul dumneavoastra, daca aceste date au fost transmise direct, din proprie initiativa sau indirect prin completarea formularului de contact prezent pe site-ul www.wonderlandessentials.ro. Datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate in scopurile mentionate mai jos cu respectarea prevederilor legale, masurilor de securitate si confidentialitate.
 2. Utilizarea site-ului www.wonderlandessentials.ro, nu presupune si nu implica transmitere de date cu caracter personal din partea vizitatorilor/utilizatorilor, insa in momentul in care alegeti sa interactionati cu formularul de contact, abonarea la newsletter, implicit cu WER in scopul solicitarii de informaii extra (indisponibile pe site), anumite date cu caracter personal vor fi solicitate prin intermediul formularului aferent actiunii pe care doriti sa o intreprindeti.
 3. Mai jos se regasesc situatiile in care vizitatorii/ utilizatorii pot transmite date cu caracter personal: completarea formularului de contact – Nume, prenume, adresa de email, abonarea la newsletter – adresa de email. Pentru ca procesul de comunicare sa fie bidirectional, aceste date for fi utilizate doar in scopuri de comunicare. Datele cu caracter personal pot fi prelucrate in urmatoarele circumstante:
 • Comunicarea cu vizitatorii/ utilizatorii site-ului prin diverse mijloace (email, telefon, etc)
 • Gestionarea relatiilor cu clientii si/sau potentialii clienti (transmiterea de oferte si informare despre produsele doTERRA)
 • Comunicarea cu autoritatile si institutile publice desemnate de lege
 • Arhivare si stocare
 • Solutionarea disputelor si litigiilor
 1. Datele cu caracter personal sunt stocate intr-o baza de date securizata conform prevederilor legislative in vigoare. Mentinem informatiile personale atata timp cat este necesar sau permis in raport cu scopul pentru care aceste date au fost transmise initial. Pentru a preveni accesul neautorizat, a mentine acuratetea datelor si a asigura utilizarea adecvata a informatiilor, am pus in aplicare controale fizice, tehnice si administrative rezonabile din punct de vedere comercial pentru a proteja informatiile. Retineti ca nicio metoda de transmitere pe internet sau o metoda de stocare electronica nu este 100% sigura.
 2. WER poate dezvalui informatii cu caracter personal sau cu potential caracter personal numai acelor terti care trebuie sa cunoasca acele informatii in scopul prelucrarii acestora sau prestarii serviciilor, sau in contextul prevederilor legale pentru rezolvarea litigiilor, disputelor sau la cerinta instantelor judecatoresti/ guvernamentale.
 3. WER nu va vinde si nu va inchiria sub nicio forma date cu caracter personal sau cu posibil caracter personal.
 4. Daca doriti sa solicitati, sa accesati, sa corectati/ rectificati sau restrictionati/ stergeti informatiile personale transmise initial ne puteti contacta la adresa de email office@wonderlandessentials.ro. In solicitarea dumneavoastra va rugam sa precizati informatia si actiunea pe care doriti sa o implementam in raport cu datele dumneavoastra. Pentru protectia dumneavoastra vom actiona doar asupra datelor personale asociate adresei de email de pe care s-a efectuat solicitarea. Vom raspunde solicitarii dumneavoastra in conformitate cu legislatia in vigoare.
 5. Retineti ca este posibil sa fie necesar sa pastram anumite informatii in scopuri de evidenta.

 

 

Este responsabilitatea dumneavoastra de a revizui aceasta sectiune inainte de fiecare interactiune cu Wonderland Essentials, implicit cu site-ul www.wonderlandessentials.ro.

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii esti de acord cu Termenii si Conditiile
Accept