Povestea

MEA

Sunt Alice Vacian, om pe pamant. Mi-am inceput calatoria trezirii cand, dupa ce vreme indelungata mi-am dat din puterea mea personala altora si nu mai stiam cine sunt, am inceput sa-mi pun intrebari, sa vad lucrurile din alta perspectiva, sa caut. Am plecat in aceasta “aventura” din dorinta de a ma cauta si de a ma gasi pe mine, Adevarul, adevarul despre cine sunt, Esenta mea reala, drumul spre “acasa”, in sufletul meu. Am trecut prin mai multe etape de trezire, am intalnit oameni potriviti, cursurile potrivite, am atras pe baza sincronicitatii ce aveam nevoie si ce eram pregatita “sa duc” in fiecare moment. Am trecut prin crize de vindecare si cu totii trecem. Dar e nevoie de curaj sa mergi mai departe. Asumarea vindecarii a fost lectia calatoriei mele. Si in aceasta asumare a vindecarii am cautat instrumente care sa ma imputerniceasca in aceasta calatorie. Astfel, am descoperit care sunt darurile cu care am venit pe pamant si cum pot sa le impartasesc cu ceilalti; am trecut prin Lumina si Intuneric si astfel am inteles ca e nevoie de disciplina si asumarea responsabilitatii.

O alta etapa in aceasta “aventura” a fost intalnirea cu uleiurile esentiale de la doTERRA, cand mi-am gasit un aliat in ele si odata cu ele a venit si bucuria. Bucuria a venit din combinatia “magica” intre uleiurile esentiale si emotii. Dupa ani in care am lucrat cu oamenii, am simtit ca pot aduce un sprijin in plus in munca mea de terapeut spiritual. Si aceasta bucurie a inceput sa se intensifice, sa prinda “culori” nebanuite cand am vazut rezultatele la mine si la ceilalti.

Din aceasta bucurie s-a nascut ideea acestui website. Am simtit sa creez un spatiu pentru comunitatea iubitorilor de uleiuri esentiale doTERRA impreuna cu echipa mea, pentru a aduce claritate, informatie, iubire, cunoastere. Dorim sa va fim inspiratie si calauza tuturor celor care vor sa paseasca pe acest drum, celor care rezoneaza cu “calatoria” si constientizeaza ca au nevoie de sprijin. Toti suntem intr-o calatorie. Iubirea ajunge la noi prin diverse metode, printr-un limbaj personalizat. Limbajul personalizat prin care a ajuns iubirea la mine au fost si uleiurile esentiale doTERRA.

Bine ati venit pe Taramul Uleiurilor Esentiale doTERRA,

Alice Vacian

Povestea

NOASTRA

Website-ul este o chemare catre voi, cei care va doriti sa va asumati propria transformare. Caci nimeni si nimic nu-ti va aduce “vindecarea” daca tu nu ceri, daca nu cauti raspunsuri. Credem cu tarie ca noi toti ne putem transforma cu credinta, disciplina si asumare. Si toate acestea vin catre noi in functie de cat de pregatiti suntem sa mergem in profunzime. Cheia transformarii presupune sa ne abordam fiinta ca un intreg: mental, fizic, emotional, spiritual.

Suntem o echipa devotata oamenilor si misiunea noastra este sa impartasim, sa raspandim speranta, bucurie, sprijin, oportunitati si alegeri prin imputernicirea fiecarui suflet cu cunostinte si instrumente pentru o sanatate cat mai naturala. Avem o responsabilitate fata de noi si fata de generatiile urmatoare. Si “responsabilitate” e un cuvant cu greutate pentru unii dintre noi. Atunci cand ne tratam cu blandete, gratie si respect, aducem mai multa lumina omenirii. Haideti sa “luminam” drumul copiilor nostri. Sa le lasam o mostenire reala, autentica: sanatatea.

As vrea sa aduc o profunda recunostinta oamenilor
care au co-creat alaturi de mine acest “taram”

Alin Vacian, Alex Zmed, Ana-Maria Ionescu, Diana Stancu Photography, Ana-Maria Sava, Octavian Aldescu, Daniela Dorca, Alexandra Motisan, Raluca Pop, Andreea Gornea, Oana Popovici, Alina Pop, Ioana Haidau, Daniel Radoi, Ileana Cirt, Adriana Daroczi, Tina Cruceanu, Elena Pescariu, Alina Mocanu, Bianca Barbara Palcu, Ancuta Vartaci, Bria Livia Ancuta, Roxana Chepetan, Alina Trautmann, Anamaria Iakab, Sanda Pauisan, Gabriela Varva, Oana Golban, Emilia Hotea, Dora Corlan, Ana-Maria Dragan, Andreea Jucan, Nicoleta Spataru, Cristina Tugui, Emanuela Bejenaru, Denisa Ursu, Gabriela Ciuhandu, Dana Pitulan, Daniela Dusa, Florina Boldi, Stefania Toma.

Multumesc

Alege sa fii informat(a) si sprijinit(a) de o echipa dedicata solutiilor naturale

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii esti de acord cu Termenii si Conditiile
Accept