Aleg

cel mai bun

Puritatea unui ulei esential este cea mai importanta caracteristica a acestuia. Un ulei esential care nu este pur inseamna ca, doar prin aplicarea pe piele, risti sa iti introduci in corp particule de metale grele, solventi toxici sau germeni patogeni, ceea ce nu numai ca nu te ajuta, ci iti poate provoca iritatii, inflamatii, alergii, te poate chiar imbolnavi.

Cand alegem doTERRA, alegem uleiuri esentiale pure, atent distilate din plantele care au fost cultivate pe terenuri nepoluate, culese la momentul perfect de catre cultivatori experimentati din intreaga lume, pentru a asigura compozitia chimica ideala si, implicit, eficacitatea terapeutica a acestora.

Ce inseamna

CPTG

CPTG sau Certified Pure Therapeutic Grade inseamna ca uleiurile esentiale de la doTERRA sunt mai mult decat organice; ele sunt uleiurile esentiale care trec cu succes prin 8 teste obligatorii de puritate si certificare a compozitiei chimice. Testarea CPTG incepe imediat dupa distilare. Fiecare test confirma faptul ca uleiul esential nu contine contaminanti si nu au aparut modificari neprevazute ale compozitiei chimice in timpul extractiei.

NUMARUL 1 MONDIAL

Cu cat gradul de puritate a uleiului esential este mai aproape de 100%, cu atat rezultatele, beneficiile si proprietatile terapeutice sunt mai sigure si mai puternice. doTERRA face echipa cu oameni de stiinta, experti si parteneri de cercetare care, prin programe de ultima generatie, au stabilit un pachet de teste unic in lume pentru a valida puritatea de 100% si potenta uleiurilor esentiale.


Testele sunt efectuate in laboratoare de testare independente, ce nu sunt implicate financiar in companie, nu au interese in a cosmetiza rezultatele, sunt entitati separate.


Impreuna, au formulat un standard de calitate prin care testeaza puritatea uleiurilor si criterii de certificare numite
 CPTG Certified Pure Therapeutic Grade.

TESTAREA CPTG

Include urmatoarele teste: testare organoleptica, testare microbiana, gaz-cromatografie, spectrometrie de masa, spectroscopie infrarosie cu transformata Fourier (FTIR), testarea chiralitatii, analiza izotopica, testarea pentru detectarea contaminarii cu metale grele.


Uleiurile esentiale de la doTERRA sunt de 50-70 ori mai potente decat planta in sine si rezultatele testarilor se gasesc pe site-ul
www.sourcetoyou.com unde poti introduce codul unic de pe sticluta de ulei pe care o detii si vei avea acces imediat la rezultatele analizelor uleiului esential din sticluta.

Co-impact Sourcing

doTERRA nu este proprietar de pamanturi, ci coopereaza cu fermierii locali astfel ca sursa de hrana a plantelor este pamantul lor originar. Cu peste 7 milioane de consumatori,  doTERRA este lider mondial de piata in acest domeniu.

Specialistii doTERRA au cautat permanent pamanturi curate, culturi de calitate, specia de planta cu cele mai bune proprietati terapeutice, zone cu clima potrivita si oameni dornici de colaborare. Astfel incat localnicii muncesc propriile lor pamanturi, sunt invatati pas cu pas si sunt platiti corect pentru munca lor.

Daca planta este recoltata din mediul ei natural, compusii chimici sunt mult mai potenti si au un impact mai mare asupra sanatatii fizice si emotionale.

Citeste despre Co-impact Sourcing

Healing Hands Foundation

Este o organizatie caritabila, in care doTERRA ofera fonduri si resurse pentru combaterea traficului uman si educarea femeilor provenite din medii sarace; in Nepal si Somalia a construit scoli, in Haiti (de unde extrage Vetiver) a adus echipamente pentru a asigura apa potabila si lista continua. Citeste despre Healing Hands

Network Marketing

doTERRA foloseste puterea cuvantului: informatia si reclama se transmite si se face din gura in gura; canalizeaza banii pe care i-ar putea investi in marketing spre consultanti pentru a-i recompensa; ii rasplateste financiar pe toti cei care muncesc iar plata este proportionala cu munca si implicarea depuse.

Alege sa fii informat(a) si sprijinit(a) de o echipa dedicata solutiilor naturale

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii esti de acord cu Termenii si Conditiile
Accept